? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, December 29, 2009

Rusuhan dan Kebetulan!!?(Pakatan Rusuhan)

ALOR SETAR - Dendam 13 tahun Perlis berbalas malam tadi apabila mencipta kemenangan 2-0 ke atas Kedah untuk menjuarai perlawanan Puncak Piala Emas Raja-Raja 2009 dalam saingan akhir mendebarkan yang turut dicemari rusuhan penonton di Stadium Darulaman, di sini.Insiden tersebut berlaku pada lima minit terakhir permainan apabila sebilangan penonton memasuki padang untuk memaksa pengadil Mohd. Nazer Mohd. Said dari Selangor memberhentikan perlawanan pada lima minit terakhir saingan.-utusan-

Rusuhan!!Rusuhan!!Rusuhan!!
Merusuh!!Merusuh!!Merusuh!!
Pakatan Rusuhan!!!

Memang sesuai sangat!!Tindakan penyokong Kedah amat memalukan ketika perlawanan Puncak Piala Emas Raja-Raja 2009 dalam saingan akhir. Adakah mereka telah terikut-ikut sikap Pakatan Rusuhan yang sering melakukan rusuhan??

Mengimbas kembali mengenai rusuhan atau tindakan yang tidak bertamadun daripada penyokong Kelantan yang diperintah oleh PAS(Pakatan Rakyat).

Perkara sama berulang terhadap pasukan Kedah pula kali ini. Aku bukan la nak menuduh tetapi adakah semua ini kebetulan?? Mungkin inilah hasil daripada pemimpin yang membawa budaya rusuhan ke Malaysia.

Mungkin!!  

3 ulasan:

Anonymous said...

Siapa yg suka merusuh sekarang nih??? yang suka MENGGANAS dan MERUSUH dan MENDEMONTRASI adalah UMNO.mcm BERUK terlepas jer lagaknya UMNO...suka sgt laaa UMNO wat kerja GILA ni skrg ni...ye lah, UMNO kan dah mcm cacing kepanasan skrg, untung2 buat DEMO org tahulah, rupa2nya hidup lagi UMNO nih!!! kalau tak senyaaaaaaaaaaaaaaaaapppp jer aik?? tak lama lg mampos lah UMNO....ha..ha..

Anonymous said...

cakap x guna otak..samdol betol ko ni!!pakatan rusuhan adalah pembawa budaya rusuhan!!geng anuar berahi la tu..bodoh nak mampos..otai ipoh

Orang Muda said...

setuju, anwar ibrahim adalah dalang yg membawa budaya rusuhan atau demonstrasi ganas!!